Skip to content Skip to footer

Waarom Your Company Care?

Iedereen heeft wel eens te maken met fysieke, emotionele en sociale uitdagingen. Als je daar niet goed mee omgaat, kan dat leiden tot lichamelijke of mentale klachten. 

Wij helpen werknemers klachten vroegtijdig te herkennen en zo (langdurige) uitval en hoge verzuimkosten te voorkomen. Onze aanpak is gebaseerd op het model van Positieve Gezondheid. Door de meting in combinatie met het persoonlijke gesprek over de wensen en behoeftes die er zijn, weet de werknemer op welk gebied en op welke manier er in zichzelf kan worden geïnvesteerd. Uitgangspunten daarbij zijn de veerkracht van mensen en een brede kijk op gezondheid.

Na de analyse van de meting weet een medewerker direct hoe de huidige situatie er uit ziet en waar de medewerker graag naar toe zou willen. Door deze situaties zo dicht mogelijk bij elkaar te brengen is er de grootste kans op het voorkomen van ziekteverzuim. 


Verzuimpreventie loont

Een langdurig zieke werknemer kost meer dan organisaties vaak zelf inschatten. De kosten kunnen oplopen van 250 euro tot zo’n 400 euro per dag. Maar het gaat niet alleen om kosten. Langdurige uitval van medewerkers bedreigt ook de continuïteit van je onderneming. Daarom is het belangrijk om snel in actie te komen. 

meer informatie over onze visie?