Skip to content Skip to footer

HOE WERKEN WIJ?

Wij helpen je jouw (werk)geluk een boost te geven. Je houdt wel zelf de regie en verantwoordelijkheid. 
Wij werken met het Positieve Gezondheidsmodel, ontwikkeld door het Institute for Positive Health. Met dit model wordt duidelijk hoe je je eigen gezondheid ervaart en wat er beter kan.
 


Stappenplan voor het verbeteren van jouw gezondheid en (werk)geluk

  1. Afspraak maken: Je maakt een afspraak voor een praktische meting van 1 uur.
  2. Meting: Aan de hand van een vragenlijst brengen we in kaart hoe jij jouw gezondheid ervaart volgens het ‘spinnenweb’ van het Positieve Gezondheidsmodel.
  3. Bespreking van wensen en behoeftes: De uitkomsten van de meting vormen de basis voor een gesprek over jouw wensen en behoeftes.
  4. Praktische tips: Tijdens het gesprek geven we je praktische tips waarmee je kunt werken aan jouw (werk)geluk en gezondheid.
  5. Begeleiding: Als blijkt dat je extra begeleiding nodig hebt, helpen wij je bij het vinden van professionele hulp, zoals een psycholoog, ergotherapeut, fysiotherapeut, leefstijlcoach of diëtist. Wij werken samen met vaste partijen en garanderen de kwaliteit van de dienstverlening.
  6. Jaarlijkse follow-up: Met een jaarlijkse follow-up meting monitoren we ons eerdere advies en maken we opnieuw de balans op. Zo kunnen we eventuele verbeterpunten identificeren en jou ondersteunen bij het behouden of verbeteren van jouw gezondheid en (werk)geluk.

meer weten over onze visie en aanpak?