Skip to content Skip to footer

Wij helpen verzuim voorkomen

Bij Your Company Care doet iedere medewerker ertoe. We helpen jouw medewerkers om hun (werk)geluk een boost te geven. Maatwerk is daarbij ons uitgangspunt; iedere medewerker krijgt wat hij of zij nodig heeft. 

Te vaak komen werkgevers pas in actie wanneer een medewerker ziek wordt. En wanneer de verzuimkosten oplopen. Door uitval een stap voor te zijn, zorg je dat medewerkers gelukkig en gezond blijven. 

Wij geloven in positieve gezondheid, waarbij het accent niet ligt op ziekte maar op de mensen zelf. Op hun veerkracht en op wat hun leven betekenisvol maakt. Daarom gebruiken we het Positieve Gezondheidsmodel, ontwikkeld door het Institute for Positive Health. Met dit model wordt duidelijk hoe iemand zijn eigen gezondheid en geluk ervaart en waar ruimte voor ontwikkeling is. 

Met een meting laten we medewerkers in kaart brengen welke obstakels zij ervaren in hun gezondheid, persoonlijke leven en werk. In een gesprek kijken we hoe die weggenomen kunnen worden. Medewerkers houden daarbij zelf de regie. 

Your Company Care werkt voor bedrijven van iedere omvang in Noord-Brabant en Limburg, maar ook daarbuiten. 

minder verzuim

Het loont om een gelukkige werknemer te hebben. Een gelukkige werknemer brengt:

Icon
0%
minder verloop
Icon
0%
minder verzuim
Icon
0%
meer productiviteit
Icon
0%
meer winst

Het mooie van ons bedrijf is dat onze omzet hard groeit. Maar om die groei te faciliteren is uitdagend. In onze markt is het op dit moment heel moeilijk om de juiste mensen te vinden. Dus de druk neemt toe op onze huidige staf en daarom vonden wij het belangrijk dat we grip houden op een goede en vitale werksfeer. Het is voor ons enorm belangrijk dat we ons personeel duurzaam kunnen inzetten en vasthouden. Met de ondersteuning van Your Company Care hebben we in een korte tijd enkele collega’s kunnen helpen ze in hun kracht te zetten en de juiste balans te vinden en te behouden. De heldere aanpak is zowel voor werkgever als werknemer erg prettig. 

Jeanot Knols (CCO)

Jeanot Knols (CCO)

BBJ BV

Your Company Care hebben we binnengehaald omdat de meting en de visie op preventie ons direct aansprak. In één gesprek met onze medewerkers brengen ze gezondheid mentaal en fysiek in kaart zonder poespas. De medewerker heeft direct inzicht in de zaken die hij/zij zelf kan beïnvloeden en is eigen regisseur van zijn (werk)geluk. In overleg met onze HR afdeling zijn er goede jaarlijkse afspraken gemaakt om medewerkers te blijven toetsen op hun gezondheid en (werk-)geluk in de breedste zin. Bas en Jelle zijn gestart in een tijd van chronisch personeelstekort en een toename van verzuim en uitval waar het “goed zorgen” voor je mensen belangrijker is dan ooit tevoren.

Sven van Hulst

Sven van Hulst

DGA at Kenneth Smit

Meer weten wat we voor jouw onderneming kunnen betekenen?